7 maart 2017

Succesverhalen

Pagina 8 van 27« Eerste...678910...20...Laatste »


Katalin en Henry

Katalin vertelt: “Ik beschouw mezelf als een terughoudend en voorzichtig persoon. Toch leest ons verhaal als een script van een romantische film.

Ik heb mezelf op 34-jarige leeftijd in laten schrijven bij Relatiebasis. Het was tijd voor een serieuze relatie. Drie maanden na het intakegesprek met Edina werd ik gebeld en werd het profiel van Henry aan mij voorgelezen.
De eerste afspraak werd al snel gepland. Het zou een donderslag bij heldere hemel worden zowel voor Henry als voor mij.

Al na de derde date heb ik Henry aan mijn zoon van 4 jaar voorgesteld. Nadat hij mijn zoon had ontmoet ging Henry nog een keer naar huis om schone kleren op te halen. Henry is daarna nooit meer bij ons weg gegaan.
Binnen een maand woonden we samen. Na zes maanden hebben we besloten dat we gingen trouwen en dat we nog een kindje wilden. We hebben zelfs een wedstrijd gestart: wat komt eerder de baby of de trouwring? Ik was binnen een maand zwanger.

Op 26 september 2015 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. We hebben inmiddels samen ook een huis gekocht en denken aan verdere gezinsuitbreiding.

Wij zijn heel blij met onze keuze voor het relatiebemiddelingsbureau van Edina. Het heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.”

Pagina 8 van 27« Eerste...678910...20...Laatste »
annuleringsvoorwaarden   privacy policy