7 maart 2017

Succesverhalen

Pagina 7 van 27« Eerste...56789...20...Laatste »


Relatievoorstel Suzanne en Harold

In de periode dat ik heb gedate kan ik beslist zeggen dat ik niet alleen leuke maar ook leerzame dates heb gehad.
Aangezien ik altijd respectvol heb gecommuniceerd kreeg ik niet alleen leerzame feedback van Edina maar ook van de personen die ik heb ontmoet.
Mijn eerste gedachten ten aanzien van daten was dat ik er een leuke tijd van wilde maken waarin ik het beste uit mijzelf zou kunnen halen.
Feitelijk maakte het mij niet uit waar de persoon woonde omdat ik toch een beetje uit mijn comfortzone wilde komen.

Het blijft altijd spannend om jezelf te presenteren. Maar de gedachte dat niemand perfect is en iedereen zijn eigen levensverhaal en ervaringen heeft bracht rust.

Desalniettemin was ik tijdens het intake gesprek toch een beetje zenuwachtig. Ondanks dat vond ik het ook wel weer leuk en spannend. Er worden in zo’n gesprek best persoonlijke vragen gesteld waardoor Edina een nog duidelijkere indruk en beeld kan vormen over mijn persoonlijkheid en daardoor een “goede match” voor mij kan vinden.
Edina maakt ook duidelijk dat het belangrijk is dat je jezelf laat zien tijdens de date. Stel vooral vragen die voor jou belangrijk zijn en stel je ook kwetsbaar op.

Edina ik ben je voor de tips/adviezen eeuwig dankbaar!

Tijdens de eerste date was ik nog onderweg terwijl, zo bleek later, Harold al klaar zat in restaurant van Speijk in Egmond Aan Zee. Vanuit de auto belde ik hem toch even snel op. Ik had een “trutteschudder” voor mij rijden vanaf Beverwijk tot en met Egmond aan de Hoef en dat schoot niet echt op.
Eindelijk aangekomen zag ik Harold die mij met een grote glimlach tegemoet liep.
Ik was op slag getemd en stil en dacht: he is dit echt, alsjeblieft, maakt niet uit wie maar knijp mij effe!

Tijdens de eerste date hebben we gezellig gesproken en gelachen. Volgens Harold heb ik wel 3 keer dezelfde vraag gesteld. Gelukkig bleef hij rustig en antwoordde droog: “Suus, die vraag heb ik al eerder beantwoord.”

Op een moment, in een overladen restaurant, kroop er een kleutertje over de schouder van Harold. Glimlachend keken we de kleuter aan waarop ik een lachstuip kreeg die ook voor Harold aanstekelijk werkte.

Na onze eerste date volgden er al snel meer.
Zes maanden later waren wij het pendelen tussen Julianadorp en Beverwijk wel een beetje zat en besloten te gaan samenwonen. Het gevoel en vertrouwen was er dus waarom niet.

Op 8 november, nadat we tijgerend door de Schoorlse Duinen hadden gekropen, kwamen we aan bij het hoogste punt genaamd “De Nock”.
Daar aangekomen, met een prachtig uitzicht op de duinen en de zee, vroeg Harold mij ten huwelijk.

Wat is het toch een rijk gevoel dat je elkaar lief hebt!

We zijn 22 juli 2016 getrouwd in Het Ruyterhuis te Bakkum. Een Bengaalse uil heeft onze ringen aangevlogen en we hebben een boerse bruiloft gevierd!

Pagina 7 van 27« Eerste...56789...20...Laatste »
annuleringsvoorwaarden   privacy policy