7 maart 2017

Succesverhalen

Pagina 5 van 27« Eerste...34567...1020...Laatste »


Paula en Johan

Geachte mevr. Kovats,

Langzamerhand is het een jaar geleden dat u mij inschreef als zoekende naar een partner. Graag wil ik een laatste mail met u wisselen over de gang van zaken.

Met Paula is er een mooie relatie gegroeid, we begrijpen elkaar steeds beter en het samenzijn wordt steeds meer “gewoon”. Zoals u weet woont zij in Zutphen en ik in Lopik, we moeten dus altijd weer die 115 km overbruggen. Maar het is steeds weer fijn om bij elkaar te zijn, elkaars verhalen te horen, er is zoveel geschiedenis in het leven van elk van ons. We genieten van wandelen, concertbezoek, zomaar ergens koffiedrinken, mensen ontvangen of bezoeken.

Ik ben blij en gelukkig met deze vrouw, die zoveel geeft en ook zo goed is in het ontvangen van genegenheid. Het is een bijzondere verrijking en geeft glans aan mijn  bestaan, na 6 jaar van weduwnaar zijn.

In het begin heb ik moeten leren dat zij ex-partners heeft die op de achtergrond hun plek hebben, dat zij een belangrijke rol speelt in het leven van één van haar kinderen, dat zij ging verhuizen naar een plek ver van mijn woonplaats. Al die dingen zijn echter geen struikelblok nu we elkaar zoveel beter kennen.

Ik wil u bedanken voor u deskundige aanpak, en voor de begeleiding die mij tot hier heeft gebracht.

Met vriendelijke groet,

Johan uit Lopik

Pagina 5 van 27« Eerste...34567...1020...Laatste »
annuleringsvoorwaarden   privacy policy