7 maart 2017

Succesverhalen

Pagina 10 van 28« Eerste...89101112...20...Laatste »


Maria en Johan

Maria vertelt: “Het is nu ruim een jaar geleden dat een advertentie in de krant mijn aandacht trok. Het was een stukje van Edina Kovats en de tekst sprak me aan.

Ik nodigde, zoals in het artikel stond, haar bij mij thuis uit. We hadden een informatief en prettig gesprek. Aan het einde van het gesprek vertelde ze mij dat ik niet zo eenvoudig te koppelen zou zijn. Ik ben 68 jaar en hoogopgeleid. Ik heb ook nogal wat noten op mijn zang, na een “mislukt” huwelijk van ruim 40 jaar.

Enfin na ruim 4 maanden, was ik zover dat ik er niet meer op zat te wachten. Toen kwam er een telefoontje. Mag ik een meneer uw telefoonnummer geven. Hij is een paar jaar ouder dan u. Ik denk dat hij wel eens goed bij u kan passen. Vooruit dan maar.

In de gesprekken die erop volgden bleken we elkaar veel te melden te hebben en we maakten steeds weer een afspraak.
Nu, na een half jaar hebben we hierdoor een hechte vriendschap opgebouwd. We hadden dit beiden niet verwacht. Maar, inderdaad we passen goed bij elkaar en vullen op andere aspecten elkaar goed aan.

Ideaal?! Dat weten we niet, maar dit contact en deze fijne afspraken neemt niemand ons meer af. We zijn beiden al wat ouder en hadden hier niet meer op gerekend. Maar het kan dus. In onze gesprekken komt de naam van Edina regelmatig langs. We zijn haar dankbaar voor deze “bemiddeling”. Het was een goede keus van haar om ons aan elkaar voor te stellen, ondanks onze leeftijd en —.

Ik zou iedereen aanraden het zo ook eens te proberen! De afspraken zijn nooit weg en kunnen tot veel leiden, je ziet maar bij ons.”

Pagina 10 van 28« Eerste...89101112...20...Laatste »
annuleringsvoorwaarden   privacy policy