7 maart 2017

Succesverhalen

Pagina 1 van 2812345...1020...Laatste »


Petra en Robert

Mijn/ons verhaal begon vorig jaar september.

Op een donderdag hadden we een telefonische afspraak. Ik had van Edina begrepen dat ik om 20.00 uur door Robert gebeld zou worden, dus zat er klaar voor. Toen ik om 20.10 uur nog niet was gebeld heb ik hem zelf gebeld: voicemail… ingesproken. Werd wel direct teruggebeld, maar hij zette zich hiermee wel op 1-0 achterstand bij mij.

Hij klonk wel goed tijdens het telefoongesprek. Beetje smalltalk en een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten.

Zondagmiddag ontmoeting op een terras in Soest. Gelukkig was hij nu wel op tijd. Hij stond mij op te wachten bij het terras dus hoefde ik niet naar hem te zoeken. Dus: goede indruk, achterstand weer weggewerkt, schone lei. En ik ging er open in.

Leuke man om te zien.

We hebben gezellig zitten praten over van alles en nog wat. Hij was onderhoudend, geïnteresseerd, maar kon ook goed luisteren. Hij gaf mij de indruk ook in mij geïnteresseerd te zijn. We hebben over van alles en nog wat gepraat.

Ik voelde me snel op mijn gemak bij hem. Ik wilde hem graag beter leren kennen en gelukkig bleek dat dit wederzijds was.

Drie weken later hebben we onze tweede date gehad. Dat was er nl nog niet eerder van gekomen vanwege de vakantie van Robert. In de tussentijd waren we wel met elkaar blijven appen en hadden op die manier (vrijwel dagelijks) contact gehouden. Ook hadden we een paar keer telefonisch contact gehad. Telefoongesprekken van steeds een paar uur… Er was die zondag dus geen communicatie-gat van drie weken.

Die dag hadden we afgesproken in een bos op de Veluwe in de buurt van Apeldoorn. Inclusief picknick omdat de horeca helaas dicht was.

Ik vond het wel weer heel spannend. Het is toch anders om te appen dan om elkaar te zien… En had toch ook een klein beetje angst dat het misschien tegen zou vallen…

Tot mijn opluchting voelde het gelijk goed om Robert weer te zien. De spanning was gelijk weg.

We hebben een hele gezellige middag gehad die ontspannen verliep en ik hem steeds leuker begon te vinden. Ik voelde een klik met hem.

We hebben toen naar elkaar uitgesproken dat we elkaar leuk vinden, elkaar (nog) beter willen leren kennen en elkaar willen blijven zien. Inmiddels zijn we zoveel maanden verder en nog steeds heel blij met elkaar.

Ik denk dat je wel kunt stellen dat dit een geslaagde match is.

Pagina 1 van 2812345...1020...Laatste »
annuleringsvoorwaarden   privacy policy